Tabere scolare

Tabere scolare aprilie - septembrie

Activitati de timp liber coordonate de specialisti

mai mult »

Team Building

Echipa prin padure

Va veti regasi resursele si energia

mai mult »

Tabere de creatie

Moment de inspiratie

Conditii optime pentru arta

mai mult »

Nunti minunate

Tortul miresei

La clipe speciale, unice aveti nevoie de liniste

mai mult »

Complexul turistic Popasul Haiducilor

Pensiunea Popasul Haiducilor face parte integranta din complexul turistic Popasul Haiducilor, complex care are in componenta Restaurantul Popasul Haiducilor si va avea in scurt timp teren de sport multifunctional, baza hipica, balta de pescuit.

Complexul turistic este situat intr-o zona aflata la inceputul dezvoltarii ei turistice, cu potential natural de exceptie, cu un pitoresc aparte, curata din punct de vedere al mediului inconjurator existent, cu peisaje mirifice si posibilitati multiple de agrement.


Cazare

Cazare in 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie modern utilata, frigider si TV si cu balcoane de unde puteti admira un peisaj incantator.


Restaurante

Doua restaurante care ofera intimitate si unde puteti servi mancaruri traditionale si cu specific international, deservite de bucatari cu experienta care gatesc dupa retete consacrate sau originale.


Excursii si drumetii

Pentru grupuri organizate sau la cerere organizam excursii si drumetii. Zonele vizate sunt Maramuresul Istoric (Manastirea Barsana, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Sighetu Marmatiei, Memorialul Durerii de la Sighet, Moisei, Baia Borsa, Bucovina de Nord cu celebrele manastiri, tur al judetului Bistrita-Nasaud. Drumetiile sunt organizate in apropierea pensiunii si sunt organizate pe trasee usor accesibile sau mediu accesibile existand si posibilitatea de a urca pe Varful Tibles 1840 m.


Restaurant Popasul Haiducilor

Preparate culinare din produse bio.

informatii »

Vino si descopera

Sigur veti reveni cu placere in linistea naturii.

rezerva acum »

Certificat clasificare

Pensiune de trei stele certificata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Pensiune turistica trei stele nr. 14335

vezi »
Pensiunea Popasul Haiducilor Fiad