Tabere scolare

Tabere scolare aprilie - septembrie

Activitati de timp liber coordonate de specialisti

mai mult »

Nunti minunate

Tortul miresei

La clipe speciale, unice aveti nevoie de liniste

mai mult »

Tabere de creatie

Moment de inspiratie

Conditii optime pentru arta

mai mult »

Team Building

Echipa prin padure

Va veti regasi resursele si energia

mai mult »

Intalniri de afaceri

Om in costum intinde mana

Va oferim discretie, bun gust si atmosfera intima

mai mult »

Evenimente organizate in fiad

Viata fiecaruia este presarata de momente unice in care dorim sa fim impresurati de fericire, care sa ne invaluie si sa ne inalte pana la cer.

Complexul turistic Popasul Haiducilor este locul potrivit sa va ofere ambianta perfecta pentru clipele deosebite traite. Suntem pregatiti sa va fim alaturi in calitate de gazde bune.


Tabere scolare

Grup de elevi

Vacanta copilariei ramane in memoria fiecaruia ca o perpetua aventura plina de miracole si spectaculoase initiative. Copii devin eroii, printesele din povesti. Nimic nu poate fi mai frumos decat o vacanta petrecuta la complexul turistic Popasul Haiducilor.

mai multe informatii »

Tabere sportive, cantonamente

Poarta de fotbal

Aer curat, mancare sanatoasa (fara e-uri), cazare de 3 stele, pante molcome numai bune pentru alergari, sala de sport aflata in apropiere, un viitor teren sportiv multifunctional, iata argumentele noastre care va invita sa veniti la Popasul Haiducilor pentru a va pregati sa urcati tricolorul pe catarg.


Intalniri de afaceri

Om in costum intinde mana

Discretia, bunul gust si atmosfera intima oferita de Popasul Haiducilor va vor fi inspiratia perfecta in obtinerea unor relatii parteneriale aducatoare de profit garantat.

Noi va vom fi alaturi cu fapta si gandul bun.


Nunti, botezuri, aniversari

Tortul miresei

La clipe speciale, unice si incarcate cu bucuria si fericirea implinirii sufletesti aveti nevoie de linistea necesara pentru trairi perfecte.

Popasul Haiducilor este pregatit sa va fie alaturi pentru a va lasa doar „grija” bucuriei maxime si a fericirii perfecte.

Tabere de creatie

Moment de inspiratie

In vara trecuta am inaugurat o tabara de creatie la care au participat mari pictori romani. Au fost clipe pline de desfatare a simturilor. Participantii incantati de peisajele, linistea, si conditiile oferite au hotarat sa revina cat mai curand.

Ii asteptam si va asteptam cu drag.


Team-building

Echipa prin padure

Lucrurile importante care-si lasa amprenta in memoria colectiva a oricarei societati sunt cel mai adesea rodul muncii unor echipe de profesionisti.

Suntem convinsi ca la Popasul Haiducilor va veti regasi resursele si energia necesare realizarii unor performante profesionale de exceptie.


Cursuri de formare

Foaie goala

Nicaieri nu veti gasi conditii mai bune de a va perfectiona in plan profesional ca la complexul turistic Popasul Haiducilor.

Totul este gandit si organizat cu atentie si minutiozitate pentru a va ajuta sa va incarcati cu energie pozitiva si cunostinte care sa va asigure confortul social si material.


Mese festive

Platou mancare rece

Cine a servit masa la Popasul Haiducilor stie ca nimic nu se compara cu produsele gastronomice alese cu grija spre desfatarea mesenilor.

Doriti sa serviti produse sanatoase intr-o atmosfera civilizata, plina de distractie si bun gust?

Veniti la Popasul Haiducilor si sigur veti reveni cu placere.

Restaurant Popasul Haiducilor

Preparate culinare din produse bio.

informatii »

Vino si descopera

Sigur veti reveni cu placere in linistea naturii.

rezerva acum »

Certificat clasificare

Pensiune de trei stele certificata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Pensiune turistica trei stele nr. 14335

vezi »
Pensiunea Popasul Haiducilor Fiad