Tabere scolare

Tabere scolare aprilie - septembrie

Activitati de timp liber coordonate de specialisti

mai mult »

Nunti minunate

Tortul miresei

La clipe speciale, unice aveti nevoie de liniste

mai mult »

Team Building

Echipa prin padure

Va veti regasi resursele si energia

mai mult »

Tabere de creatie

Moment de inspiratie

Conditii optime pentru arta

mai mult »

Mese festive

Platou mancare rece

Nimic nu se compara cu produsele gastronomice alese cu grija

mai mult »

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Pensiunea Popasul Haiducilor isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina » Termeni si conditii « puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului Pensiunea Popasul Haiducilor este proprietatea SC GREENLAND SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC GREENLAND SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Pensiunea Popasul Haiducilor in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC GREENLAND SRL.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Pensiunea Popasul Haiducilor sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Pensiunea Popasul Haiducilor va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei Plangeri Penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC GREENLAND SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza judetului Bistrita-Nasaud. Fiind de acord cu acesti » Termeni si conditii « Clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


Restaurant Popasul Haiducilor

Preparate culinare din produse bio.

informatii »

Vino si descopera

Sigur veti reveni cu placere in linistea naturii.

rezerva acum »

Certificat clasificare

Pensiune de trei stele certificata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Pensiune turistica trei stele nr. 14335

vezi »
Pensiunea Popasul Haiducilor Fiad